Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nappali

 A nappali bútor 

A nappali az egyik legmeghatározóbb tere lakásunknak, házunknak. Épp ezért, kulcskérdés az igényeinknek megfelelő nappali bútor kiválasztása, amely stílusában, kialakításában megfelel elvárásainknak, és egyúttal harmonikusan illeszkedik otthonunk enteriőrjébe.

Az igények nagyon eltérőek lehetnek; van, aki helyet szeretne találni egy egész könyvtárat kitevő könyvgyűjteményének, megannyi tárgynak, multimédiás eszközöknek, CD -knek DVD -knek. Van, aki azt szeretné, hogy mindezek rejtve maradjanak, és nyugalmat árasztó térben, szinte észrevétlenül bújjanak meg a minimalista vonalvezetésű nappali bútorok.

Barátságos, kényelmes és univerzális, ezek az ideális nappali alapvonásai. Itt kortól és nemtől függetlenül, mindenkinek jól kell érezni magát. Ügyeljünk rá, hogy legyen elegendő hely szórakozásra, vendégfogadásra, tárolásra, s akár munkára vagy tanulásra is. Ha eldöntöttük, melyik tevékenység kapja a főszerepet, a többit elegendő egy sarokba elkülöníteni, vagy alkalomszerűen elszigetelni. Ezt kisebb bútorok, bútorcsoportok létrehozásával megoldhatjuk.